İş başvurusu için: basvuru@vitalhospital.com.tr
Vital Hospital

Bahçelievler Mah. Deli Hüseyin Paşa Cad. Şevket Dağ Sok. No:2 Bahçelievler / İstanbul

Özel Vital Hospital Web Sitesine Hoş Geldiniz 7/24 Hizmet Vermekteyiz Detaylı Bilgi İçin

: +90 (212) 557 40 00
Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları

KBB; kulaklar, burun, boğaz ve baş-boyunla ilgili yapılar üzerine çalışmalar yürüten tıp dalıdır. Kulak, burun, nazal geçiş, sinusler, gırtlak, ağız boşluğu, üst  yutak ve yüz-boyunda yer alan yapıların hastalıklarının tanı ve tedavileri KBB’nin ilgi alanıdır.

Endoskopik Sinüs Cerrahisi-Horlama ve Uyku Apnesi-Larenks Hastalıkları-Otoloji/İşitme Bozuklukları-Baş/Boyun Cerrahisi

Bademcik, geniz eti, kulak tüpü, burun içi eğriliği, endoskopik sinüs cerrahisi gibi standart cerrahilerin yanı sıra, horlama ve uyku apnesinin tedavisine yönelik  cerrahi girişimler, kulak zarı tamiri, kronik orta kulak iltihaplarına yönelik ameliyatlar, ses teli hastalıklarına yönelik girişimler gerçekleştirilebilmektedir. Ayrıca,  baş-boyun bölgesinde yer alan tümörler ile tükrük bezi tümörlerinin cerrahi tedavisi de yapılabilmektedir.

Tedavileri Gerçekleştirilebilen Bazı Kulak Burun Boğaz Hastalıkları

•Bademcik ve geniz eti hastalıkları

•Burun tıkanıklığı (Septum deviasyonu, konka hipertrofisi)

•Burun kanaması